(Android/iOS) Zombie War Idle Defense Game oszukuje nieograniczoną liczbę punktów
Feb 18, 2022 23:10:08 GMT -5
Post by taublostaptati on Feb 18, 2022 23:10:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczoną liczbę punktów ▞▞▞
▞▞▞ Zombie War Idle Defense Game 2022 version ▞▞▞
Kiedy po raz pierwszy zacząłem tę grę, było mnóstwo sposobów na codzienne wyzwania i klejnoty, teraz wszystko się skończyło i nic nie odświeża, tak jakby jedynym sposobem na postęp jest teraz wyciągnięcie portfela
Uwielbiałem tę grę na początku, ale kiedy już dotrzesz do czwartego świata, bardzo trudno jest robić postępy bez wkładania w grę pieniędzy. Moje postacie są wyczerpane i ledwo wykonują swoją pracę. To jest powód, dla którego daję mu 3 gwiazdki.
Po rr nie działa
Ściągnij: Super Smash Bird 1.0.0 APK
Jak dotąd fajnie, zastanawiam się, jakie korzyści dostanę, gdy otworzę portfel, mrugam i mrugam
Dobra gra
Dlaczego nie mogę połączyć się z Facebookiem, zawsze wyświetla błąd, więc muszę go odinstalować, aby się połączyć, napraw to
Zapłać 2 wygrane
Imperium Królestwa Małp Empire: World War III Goodgame Empire Idle Mining Empire ... przed atakiem Defense Battle Obrona jaj dinozaurów Zombie Idle Defense
Proszę, proszę, przywróć ją do poprzedniej wersji - Nie mogę przejść niczego po ostatniej aktualizacji - nawet poziomy, które przekroczyłem wcześniej - Uwielbiam tę grę i chciałbym kontynuować grę - ale jeśli nie mogę przejść żadnych poziomów - jest nie ma powodu, aby trzymać go na telefonie - teraz zbieram tylko nagrody POMOC
Potrzebujesz osiągnięć Google Play i mniej ograniczeń dotyczących aktualizacji wszystkiego.
Do wielu reklam
Absolutnie uwielbiam tę grę. Cieszę się poziomem trudności i grindowaniem, aby to zrobić, ale po ostatniej aktualizacji straciłem ogólną moc 150 000, mimo że statystyki pozostają takie same. Uniemożliwia łatwe przejście mojego obecnego poziomu, przez który przeszedłem, proszę o pomoc!!!! Nie chcę zaczynać od nowa 😢
Pomysł fajny ale na każdym kroku gra nastawiona na kasę. Usuwam ale nie chcę wam psuć opinii
Ta gra musi zostać usunięta ze Sklepu Play
Fajna ale więcej postaci.
Zapłaciłem za odznakę Z, ale nic się nie stało. Nie ma możliwości narzekania w menu i ustawieniach lub społeczności gry. Trzymaj się z dala od gry
Dlaczego nie mogę połączyć się z fb?
Ta gra jest taka fajna, kiedy stwierdziłem, że granie w nią było takie dumne, a teraz jest takie fajne, yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃.
Zombie War Idle Defense Game Įprastos temos ywbh
Szlifowanie na zawsze
Niestety z tą ostatnią aktualizacją. Gra nie może się teraz uruchomić...
Zombie War Idle Defense Game Casual games gktf
Ładne wyzwania w grze
Świetna gra, łatwa do grania i bez reklam
PL/ENG: STRATA CZASU /STRATA CZASU. Nie ma tu co robić. Gra scenuje na oglądaniu reklam. Zgłoś reklamę z uwagi na treść, i nie obejrzysz więcej. Nie ma co robić, wieje nudą, powolne spacery, ale reklame do obejrzyj W tej grze nie ma nic do roboty poza oglądaniem reklam. Reklamy są wszędzie. Słabo zrealizowana zawartość bezczynności, naprawdę brak treści w tej grze, bardzo powolny postęp. Brak doładowania czasu 2x/3x, walki są nudne i bardzo długie..
Ta gra ma duży potencjał, fajnie byłoby zobaczyć coś, co można zrobić po ukończeniu mapy 9 lvl 50. Poza codziennymi wyzwaniami nie ma nic do zrobienia, gdy ukończysz wszystkie mapy. Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, co pojawi się w następnej aktualizacji
Moc 8k nie może wygrać mocy 4,5k na arenie???
Ja pierdziele gdybym nie ta gra nigdy bym nie wyszedł że swojej ziemianki i nie poznał najlepszego przyjaciela, że mój mój mistrzę napisze Ci za to Romeczku :*
Dobra gra
Pieniądze nigdy nie śpią.
Cyber War APK: Defense and RPG 2.0.9 (Gry Android) - Pobierz
Dobra zabawa, lubię to super
Planet Craft: Mine Block Craft Авантуристичке kcj
Fajna gra, ale nie uzależniająca
Zombie War Idle Defense Game 休閒 skq
Zajebista
Całkowita opłata za grę. Nie można nawet ruszyć dalej bez kupowania paczek. Dobra gra, ale nie wyjdziesz z pierwszych 2 lub 3 map bez zakupu pakietów ulepszeń postaci lub wieży. Jeśli dodaliby spadki postaci i wieżyczek wraz z żetonami ulepszeń do poziomów, byłaby to świetna gra. Płacenie zaliczki jest sprzeczne z celem.