Post by taublostaptati on Feb 18, 2022 23:13:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho krystalů ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Od remasteru rozhodně hromada peněz, přesto je stále velmi zábavná a není těžké postoupit na další úroveň a získat lepší nálož. Doporučil bych tuto hru ostatním lidem, ale jeden problém přichází se speciálními dodacími krabicemi. Mám všech 10 000 součástek na zbraň, ale nemám. Dožil bych se svých odměn. Měl jsem také odměnu za prizmatickou zbraň, ale ta se neobjevila v mém inventáři. Prosím opravte to.
je to opravdu zábavné hrát, ale není tam žádný gundam jako roboti, což je průšvih, ale i tak mám válečné roboty opravdu rád, doufám, že vás uvidím na bitevním poli, ale raději noste velký blaster.
Je to docela úžasná hra a je zdarma... Edit:. Tato hra BYLA úžasná...teď se toho děje příliš mnoho. Všichni staří roboti jsou k ničemu a roboti, za které musíte platit, jsou přehnaní. Sledoval jsem, jak byl celý tým vyřazen 1 Fafnirem... směšné.
Dobrý ale je to kolik let stejné mapy moc se toho nezměnilo jen dvě mapy jinak se vyvinuly vylepšením robotů zbraní a dalších věcí super. Bral bych víc robotů a zbraní .Mohlo by to být levnější nakupování robotů , pár robotů za drahé není řešení dal bych jich o 30 víc robotů a levnější tak by si každý vybral. Víc nabídek a víc robotů a zbraní tak by se víc nakupovalo a vilepsovalo .Nabízí málo hra.
Začíná to dobře, dokud nebudete muset sledovat milion reklam, abyste něco získali. Pokud něco vyhrajete, musíte se podívat na 30 reklam, abyste to získali. Tato hra je postavena na tom, že tvůrci dostávají zaplaceno za reklamu milionů reklam. Bude trvat roky, než získáte dobrého robota. Je opravdu špatné, že musíte sledovat všechny tyto reklamy a neexistuje žádná možnost reklamy obejít, takže co vám to říká...
Zpočátku to byla skvělá hra (2016). Nyní obrovský výběr peněz. Díky za léta zábavy. Peníze a ztracený čas. Ztratíte spoustu fanoušků kvůli pobuřujícím schopnostem, mocným zbraním a všemu předraženému... Mazání hry popáté a naposledy.
Dobrá hra dříve mě bavila ale pak stoho udělali předraženou hru takže pokud chcete bejt dobrý musíte do toho dát hodně peněz
Kdysi to byla úžasná hra, ale teď se platí jen za výhru, nebo neděláte nic, přejete si, aby se vrátila do stavu, v jakém to bylo asi před 2 nebo 3 lety. Kdyby se nevyplatilo vyhrát, určitě bych hrál znovu, ale do té doby jsem s hrou skončil
Myslím, že tato hra je velmi zábavná a byla to vlastně hra, která mě zaujala poté, co reklama ukazovala válečné roboty a miluji bojové hry, také miluji mortal kombat, ale bohužel jsem ji smazal a nemyslím si, že to ukládá váš postup, ale stejně celkově je to velmi dobrá hra, je to jedna z těch her, kde musíte hrát 24/7, abyste mohli grindovat a já telefon moc často nepoužívám, takže se zatím budu držet normálu 😉
Moje volba číslo jedna pro mobilní hry, vždy nový obsah. Aspekt odměny za výhru však zkresluje můj názor na vývojáře. Pokud nemáte hotovost, buďte trpěliví, lze postavit lepší roboty.
Kafem — Restoran Oyunu Gündelik had
Zábavná hra, doporučuji hrát. Pokud nechcete přijít o peníze. Utratil jsem za tuto hru stovky a snažil jsem se získat dobré věci a ztráta peněz bolí. Pokud hrajete, SPRÁVAJTE SVÉ PENÍZE DOBŘE!! A pokaždé, když je robot vypuštěn, je vždy přemožený a nespravedlivý, a po propuštění robota se pixonic okamžitě objeví s novým robotem na testovacím serveru, takže není legrace konečně získat nejnovějšího robota a pak vyjde nový. A dohazování je také problém. Hra je docela zábavná.
Tuhle hru si pamatuju ještě jako chodící váleční roboti,. Ale ted je to nehratelný už to nehraju...
Hra se neukládá
👍není vůbec špatná hra
War Robots Multiplayer Battles कार्रवाई qlxl
Hra potřebuje více létajících robotů, ovladatelné drony, více chytrých zbraní A to vše v bezplatném nebo za peníze levném obsahu
Od aktualizace kde přibily titáni,mi hra z 60fps spadla na 30 a plynulost hry je mynulosti hlavně v momentu kdy nasadi tytany do hry..pocophone f1...
Pokud nemáte bohulibé množství času nebo peněz. Nestojí to za ten čas. Ani tam neposlouchají největší inzerenty. Dělají si, co chtějí. Je to hra na vítězství. Ale skvělá hra. Škoda, že to ničí.
Hra může být opravdu zábavná, ale dosažení této zábavy bez použití peněz vyžaduje čas. Je možné ji hrát zdarma a získat dobré zbraně, pokud si na ni uděláte čas.
Hrál jsem tuto hru na začátku roku 2018 a když jsem viděl, jaká je nyní, je zatraceně zklamaný. Každý rok se přidává nový robot se směšnou schopností, který hru na chvíli zruinuje a pak se přidá ještě více nespravedlivý robot. Všechno to začalo pomlčkovými roboty.
Fakt hodně dobrá hra stahujte. Rozhodně to není pay2win a mají stejnou šanci na výhru jako lidi co si to neplatí. Nenechte se ovlivnit lidma co píšou že je to pay2win a stáhnout si to.
Celkem dobrá hra s pěknou grafikou a lehkým ovládáním proč proč ovšem dávám jen 3* je ten že asi 50% věci ve hře se dá koupit pouze za zlaťáky které se dají sice nabírat ale to byste museli hrát kolikrát i rok jinak dobrá hra
Váleční roboti1⃣2⃣3⃣🆗✔🇧🇮🇬🇷🇬🇧🇨🇦🔐🔆🔎🔖
War Robots PvP Multiplayer Actie aog
Za tuto hru se platí tolik za výhru Ušetřil jsem si 100 klíčů a trvalo mi to dlouho, a když jsem si koupil truhlu se 100 klíči, dala mi skin pro robota, kterého nemám, proč bych to chtěl, když Nemám na to robota, musíte hru opravit
Potřebujete možnost konverze pro nevyužité dárky ze sezónních truhlic. Konkrétně k obchodu s věcmi, jako jsou opakovací piloty a zejména lakování robotů. Je velmi frustrující mít jednoho robota, u kterého jsem měl šestkrát stejný nátěr. Udělat lépe.
Skvělá hra, ale roboti se pohybují příliš pomalu a vidím, že ostatní roboti skákají opravdu daleko .... nemůžu přijít na to, jak takhle skákat a létat. Zábavné hraní
Nejlepší hra kterou jsem kdy hrál
War Robots PvP Multiplayer Hành động kwpj
Hra je super ale když si chci zahrát s kamarády a někdo nemá Facebook tak si s ním nezahraje.
Moje nejoblíbenější hra
Hra je to skvělá hrála jsem jí rok bylo tu super ale po dosažení robota (pavouka) se mi začala nudit, pořád to stejné pif paf nemělo to ten nádech co nazacatku ale jinak určitě stahujte
Hra by byla skvělá, kdyby se nevyplácelo hrát a kdyby skutečně dělali pořádný matchmaking. Jsem extrémně frustrovaný tím, jak jsou hry obecně nevyrovnané. Postoupil jsem na master 2, ale nikdy bych neměl hrát proti celým týmům z období šampionů. Zdá se, že každá další hra je jen masakr, který je na hovno. Investoval jsem do této hry příliš mnoho peněz, jen abych byl překonán a překonán. Úplný odpad.
bohužel hra se mění k horšímu proto 2 hvězdičky!!
Hra má libivou grafiku, snadné ovládání, jsem na začátku, ale je to zábavné.