(Android/iOS) Bubble Pop Origin! Puzzle Game fırıldaqçı kodu bir çox nöqtə
Feb 18, 2022 23:19:17 GMT -5
Post by taublostaptati on Feb 18, 2022 23:19:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox nöqtə ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyun, amma sandıqlara sahib çıxmaq istəyəndə donur və heç vaxt mükafatlarımı ala bilmirəm.... niyə? Sinələri açmağa çalışdığımdan başqa hər şey düzgün işləyir və bu, heç vaxt mənə mükafatlarımı vermir, bir növ bezdiricidir
Gücləndiricilər əldə etdikləriniz üçün çox baha başa gəlir. Oyunlar əyləncəlidir, amma o qədər də pul ödəmirəm. Siz bizim donuz bankını almağımızı istəyirsiniz, amma qənaət etmək üçün ödənilən sikkələr haradadır. Reklamsız bir həftə üçün beş dollar? Bir də bunu etməyəcəyəm. Oynamaq üçün bahalı yol. Bu kimi bir çox oyun daha münasibdir. Mən getdim!!!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game புதிர் oqa
Çox əyləncəli, lakin çoxlu reklam
Tonlarla reklam, lakin onları silmək üçün məndən cəmi 1,99 dollar tələb etdi. Nədənsə bu oyun reklamsız oyun axtarışında idi, baxmayaraq ki, bu doğru deyildi. Bu, əvvəllər etdiyim birinə bənzəyir, baxmayaraq ki, qrafika indi daha yaxşıdır.
Satınalma əlavə et düyməsi birbaşa oyun düyməsinin üzərində görünür. Demək olar ki, təsadüfən bir neçə dəfə alınıb. Kölgəli dizayn
Bu tətbiqin məni apardığı bəzi reklamlar bağlanmayacaq. Oyun bitdi. Google play store reklamı bunu hər dəfə edir.
Oyunu sevirəm, məni məşğul edir. Səviyyə 1700-ü tamamladı və Crown Oyununa çıxdı, ilk oyunu qazandı, lakin İnternetinizi Yoxla ekranda göründüyü üçün irəli getməkdə çətinlik çəkdiniz. Tam internet bağlantım var, daha çox oynaya bilmirəm. ƏSAS VƏ DAHA DAHA GETİRMƏK İSTƏYİR.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game פאזל jdvi
Bu sərin oyunu çox sevirəm, oyun qurucusuna təşəkkür edirəm
Ən böyük fırıldaq oyunu!!! Səviyyələrə qalxdıqdan sonra o, sizə DAVAMLI HƏR YERDƏ oynamayacaq toplar verəcək ki, bu halda irəliləyiş mümkün olmayacaq: A. tətbiqdaxili alış-veriş etməsəniz B. o səviyyəni əbədi olaraq təkrar oynatmazsınız və reklamlara sizdən daha uzun müddət baxırsınız. oyunu oynaya bilər. Hamınızı unudun...SİLİN!!!!!
Ciddi təəssürat yaratmadı ... proqram bağlanmağa davam edir və ya videoya baxdığınız zaman o, sizi birbaşa əsas ekrana qaytarır, beləliklə, siz olduğunuz səviyyəni itirirsiniz.. dünən orada olmayan ciddi nasazlıqlar... tam zarafatdır!!! Kifayət qədər pisdir ki, oyun oynamaqdansa mənasız reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf edirsiniz
Əyləncəli amma qaydalardan əmin deyiləm
Bubble Pop Origin! Puzzle Game પઝલ dmhp
Əvvəllər Samsung Galaxy Note 10-da stilusumla oynaya bilirdim, amma indi yox. Stylusdan istifadə etsəydim, onu hərəkət etdirmək üçün baş barmağımdan istifadə etdiyim kimi hərəkət edərdi. İndi yalnız yerini seçməkdir və o, yerindən tərpənməyəcək. Siz onu yuxarı qaldıra və ya tamamlaya bilməzsiniz. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Qısa vaxt keçirməyin yaxşı yolu
Kartların hər növbəsindən sonra reklamları dayandırmaq lazımdır!
Çətinlikdir, ancaq atışı qaçırsanız, raket boşalmamalıdır. Xüsusən də böyük bir problemi olmayandan bəri. Üstəlik, bomba baloncukları çıxardığınız zaman əvvəlki kimi doldurulmur.
MAŞIN
Əlavələr çox uzundur və onlardan çıxmaq çətindir.
Tower Conquest: Tower Defense استراتژی yigf
Mən oyundan həzz alıram; lakin, daimi xatırlatmalar bezdiricidir. Davam etsələr, oyunu siləcəm.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game פאזל jcwd
Yaxşı oyun müxtəlif rəngli bir çox asan yaratma
Oyunun özü əyləncəlidir, lakin təxminən 2 ay ərzində yeni səviyyələr dəsti yox idi. Mənə dedilər ki, sadəcə yeni səviyyələri gözləmək lazımdır. Son 2 ayda kifayət qədər silah və sikkələr topladım ki, 30 dəqiqə ərzində çoxlu ehtiyatla istənilən yeni səviyyələri keçə biləcəm. Sadəcə proqramı silmək və orada əşyalar olan başqa bir tətbiqə keçmək barədə düşünürsünüz.
Mən bunu həqiqətən bəyənirəm. Çoxlu əlavələr var, amma hər şey var.
Yaxşı oyun dəhşətli müştəri xidməti. Aldığım və almadığım bayram paketi üçün hələ də pulu qaytarmadım və ya cavab almadım
Mən oyundan həzz alıram, amma turnirlər həmişə məni incidir. 2-ci dəfədir ki, 1-ci yeri tuturam və 1000 sikkə mükafatımı almamışam.
Mən yalnız Səviyyə 30-a qədər oynamış olsam da, indiyə qədər əyləncəlidir. Deyəsən, reklamlar oyun alışlarında belə tez-tez açılır; oyunla ritmə girməyi qeyri-mümkün edir.
Kifayət qədər qabarcıq və çoxlu reklam yoxdur.
Tətbiqdə satın alma yox olana qədər böyük əyləncə.
Bu oyundan çox saatlar həzz aldım, ancaq indi görünür ki, o, sponsor proqramlarını avtomatik yükləyir və işlədir. Çox, çox bezdirici. İnanıram ki, telefonumda onun ömrü başa çatıb.
Çoxlu reklam. Orada heç bir reklamı olmayan daha çox bubble pop proqramları var. Silindi! Vaxtınızı boşa keçirməyin.
Oyunu sevirəm, amma mən ona 1 qiymət verirəm, çünki o, pullarımı əlimdən alır və heç istifadə etmirəm ..
Yaxşı oyundur, lakin sizi HƏR oyundan sonra reklam göstərməklə reklamları dayandırmaq üçün 1,99 xərcləməyə məcbur edir. Canım sıxıldıqdan sonra silinəcək. Çox pis, əyləncəli oyun.
Mən klassik bubble pop ifa edirdim və indi bu rəngarəng yeni versiyanı bəyənirəm. Həmçinin mükafatlar kimi onlar daha çox əyləncəli möhtəşəm oyun əlavə edirlər.
Hər səviyyədə reklamlar olduğu üçün onu silmək çox bezdiricidir😵😵😵 Reklamları dayandırmaq üçün niyə pul ödəməli olduğumu anlamıram ☹️☹️☹️